Koor Blauwe Maandag tijdens Gedwongen Pauze

Beste Koor Blauwe Maandagvrienden en andere belangstellenden,

een korte stand van zaken per 26 mei 2020

gelukkig gaat het alle leden van Koor Blauwe Maandag lichamelijk en geestelijk goed. Ons Koor treedt natuurlijk nog niet op en repeteert ook niet in de repetitieruimte aan de Klinkerweg in Amsterdam Tuindorp Oostzaan. Dat is nog niet mogelijk. Maar we oefenen thuis en één keer in de week praten we bij en oefenen we via Zoom. Nee, we zingen dan niet tegelijk en zelfs niet in verschillende stemgroepen, want dat gaat niet op die manier, het is namelijk niet mogelijk om tegelijk in te zetten…Maar zo gauw we weer kunnen repeteren en optreden…dan vallen we door al dat geoefen zeker gelijk in. Geduld, geduld, geduld… Zo ziet het Koor er op Zoom  uit….Tot in veel betere tijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *