Lid worden

Nieuwe leden van harte welkom

Als je altijd al eens wilde zingen bij een koor, je oude hobby weer eens wil oppakken of wel eens ander repertoire wil zingen, dan nodigen wij je graag uit om je aan te sluiten bij Koor Blauwe Maandag. Zingen en samen oefenen is fijn, inspirerend, gezond en geeft energie.
Omdat wij het koor graag willen verjongen zijn nieuwe leden welkom in alle stemgroepen. Wel is het zo dat vooral de tenoren extra versterking kunnen gebruiken. Heb je belangstelling en wil je op een willekeurige repetitieavond eens langskomen om te luisteren, liefst mee te te zingen en de sfeer te proeven, neem dan contact met één van onze bestuursleden (zie elders op de site onder “Contact”). We zorgen er dan voor dat er een mapje met te zingen liederen klaarligt.
De repetities zijn op maandagavond van 20.00-22.00 in gebouw Het Anker, Klinkerweg 73, Amsterdam-Noord. wanneer je besluit je bij ons aan te sluiten, doe je een stemtest bij onze dirigent om te bepalen bij welke stemgroep jouw stem het beste tot zijn recht komt. Stap over de drempel, schroom niet en neem contact met Anja, Dorien of Marijke
nog meer informatie op: informatie voor nieuwe leden