Login

Klik hier (wachtwoord nodig) om naar de pagina’s te gaan die bestemd zijn voor de leden van het koor

Anja

Anja van der Meulen (1950-2021)

Anja was alt in ons Koor. Ze overleed op 22 oktober 2021.  Haar ziekte overviel haar en daarmee ook ons koor. We rouwen om haar. Anja was opgewekt, energiek en optimistisch van aard. Ze was dan ook Bestuurslid van ons Koor. Tijdens de lockdown in 2020 en 2021 bleef ze het einde van die tunnel steeds zien en hield het Koor voor dat we weer konden gaan repeteren. Zelf heeft ze het nieuwe Koorseizoen niet meer mee kunnen doen. Haar begrafenis was liefdevol. Ons Koor was gevraagd om het door haar ingebrachte  stuk van Fauré, Cantique de Jean Racine te zingen, en dat hebben met alle liefde gedaan. We missen haar allemaal zeer en wensen haar geliefde alle sterkte toe.

 

Huib

Huib van der Klundert (1954-2019)

Met veel verdriet heeft ons Koor afscheid moeten nemen van Huib van der Klundert, tenor bij ons koor sinds de oprichting in 2004. Huib was een opgewekte, vrolijke man met veel gevoel voor humor. Een aantal jaren geleden kreeg hij problemen met zijn gezondheid. Gelukkig genas hij en kwam hij weer als gebruikelijk iedere maandag naar de repetitie in Tuindorp Oostzaan. Maar een half jaar geleden ging het weer mis. Na een zware operatie leek hij goed te kunnen revalideren, maar op dinsdag 28 mei sloeg het noodlot definitief toe en is hij overleden.

Op maandag 3 juni vond een herdenkingsdienst plaats in de Buiksloterkerk. Ons koor heeft  twee liederen gezongen: Tibie Paiom en The Long Day Closes, twee van Huib’s favoriete liederen. Het was een indrukwekkende bijeenkomst met veel verhalen over Huib. Ons koor leefde tijdens zijn ziekte sterk mee met Huib en zijn familie en vrienden. We wensen Marianne, zijn kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe. Huib hoorde bij het Koor, hij was niet weg te denken en we missen hem verschrikkelijk.

Op de foto staat Huib tweede van links.