Word Vriend(in) van Koor Blauwe Maandag!

Ondersteun ons Koor!

Zingen in ons koor betekent:

  • Iedere maandag repeteren
  • Thuis oefenen tot je schor bent
  • Denken dat je het fantastisch kent
  • Op maandag ontdekken dat dit toch wel tegenvalt
  • Struikelen over woorden, tempo en de noten
  • Veel, heel veel plezier hebben met elkaar
  • Verwonderd zijn dat je met elkaar prachtige muziek kan maken
  • En, heel belangrijk: Ons jaarlijkse optreden!

Ons jaarlijkse optreden waar jullie ook altijd bij zijn. Ieder jaar verzorgen wij een mooi optreden op een prachtige locatie met interessante gastmuzikanten. Een concert waar wij trots op zijn, waar het publiek veel plezier aan beleeft en waar wij jullie, onze trouwe bezoekers, steeds weer mogen verwelkomen.

Om dit alles te kunnen blijven doen en tevens het contributiebedrag voor zoveel mogelijk zangliefhebbers toegankelijk te houden, hebben we extra inkomsten nodig. Daarom geven wij jullie, onze trouwe bezoekers, de mogelijkheid om ons te ondersteunen met een kleine financiële bijdrage.

Hierbij dan ook onze uitnodiging:
Word VRIEND/VRIENDIN van Koor Blauwe Maandag Hiervoor vragen wij een jaarlijkse bijdrage van € 30,- (meer mag natuurlijk ook..). Als dank krijg je van ons een toegangskaartje voor ons jaarlijkse concert én twee consumptiebonnen te besteden op datzelfde concert. Kunnen we op jullie rekenen? Alvast onze hartelijke dank!

Als je Vriend(in) van Koor Blauwe Maandag  wordt dan ben je dat voor een jaar. Wij gaan uit van kalenderjaren. Je kan nu nog Vriend(in) worden voor het jaar 2020.

Als je besluit Vriend(in) te worden, maak dan € 30,- over op bankrekening

NL67 INGB 0005310728, t.n.v. Koor Amsterdam Noord e.o. Wil je een bevestiging ontvangen stuur dan een email met je naam naar blauwemaandag42@gmail.com

Tegen het eind van ieder jaar dat je Vriend(in) bent ontvang je via de mail een bericht of je Vriend(in) wilt blijven voor het volgende jaar.

Je persoonlijke gegevens (emailadres) zijn alleen bekend bij de penningmeester van het koor. Ze worden uitsluitend bewaard om toegangskaarten toe te sturen en een uitnodiging eens per jaar om weer Vriend(in) te worden. Zodra je aangeeft dit niet meer te willen zijn, worden al je persoonlijke gegevens verwijderd uit de administratie van de penningmeester.