Lid worden

Optreden Koor Blauwe Maandag en Aubadekoor in het Zonnehuis

 

Heb je altijd al eens willen zingen bij een koor? Wil je je oude hobby weer oppakken? Of wil je wel eens een ander repertoire wil zingen? Sluit je dan aan bij ons koor! Zingen in een koor en samen oefenen is fijn, inspirerend en goed voor je gezondheid. Wil je weten wat we zoal zingen? Kijk dan op de pagina over ons repertoire.

Wij willen het koor graag verjongen en daarom zijn nieuwe leden welkom in alle stemgroepen. Vooral de tenoren kunnen op dit moment extra versterking gebruiken. Het koorseizoen begint op 1 september, maar ook tijdens het seizoen kan je instappen.

Kom vrijblijvend langs
Denk je erover lid te worden? Kom dan een keer vrijblijvend langs op een repetitie op maandagavond, om te luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven. Ben je na die avond enthousiast geworden en wil je je aanmelden als lid? Neem dan contact op voor een korte stemtest. Onze dirigent beoordeelt dan bij welke stemgroep jouw stem het beste tot zijn recht komt en let daarbij ook op stemgebruik, ritmegevoel, muzikaliteit en in hoeverre je toon kan houden.

Stap over de drempel, schroom niet en neem contact op met koorlid Femke de Jongh. Haar gegevens vind je bij Contact.

Repetitieavonden
Koor Blauwe Maandag repeteert iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur Koor Blauwe Maandag repeteert wekelijks op maandag tussen 20.00-22.00 in het gebouw van OBS Blijhaven, Papaverweg 259 in Amsterdam Noord. Van 21.00 tot 21.15 is er pauze met koffie en thee. Voor optredens hebben we meestal één of meer extra repetities.

In een seizoen zingen we ongeveer 39-40 keer en er is een zomerstop in juli/augustus en met kerst. Elk seizoen ontvang je een overzicht met de exacte data van de repetities en vakanties via de mail. Het seizoen 2022/2023 start hoogstwaarschijnlijk weer op maandag 29 augustus.

Optredens
Het koor treedt meestal 2-3 keer per seizoen op. In het voorjaar organiseren we ons eigen concert, in een mooi kerkje of op een andere bijzondere locatie in de regio. Vaak nodigen we dan ook een instrumentalist of muziekgroep uit om mee te spelen.

Contributie
De contributie wordt elk jaar opnieuw berekend en is o.a. afhankelijk van het aantal leden. Wanneer je tijdens het seizoen instapt, dan berekenen wij alleen contributie over de periode dat je lid bent. Het bedrag kan je in 1 of 2 termijn(en) betalen via een overschrijving op de bankrekening van het koor. Ook zijn wij altijd erg blij met een jaarlijkse vrijwillige bijdrage voor extra uitgaven (o.a. een lief-en-leedpot).

Girorekening: Koor Amsterdam Noord e.o. rek. nr. NL67INGB0005310728

Contact
Adres repetities:

OBS Blijhaven
Papaverweg 259
1032 KE Amsterdam Noord

Meer contactgegevens vind je op de pagina Contact.