Lid worden

Optreden Koor Blauwe Maandag en Aubadekoor in het Zonnehuis

 

Heb je altijd al eens willen zingen bij een koor? Wil je je oude hobby weer oppakken? Of wil je wel eens een ander repertoire wil zingen? Sluit je dan aan bij ons koor! Zingen in een koor en samen oefenen is fijn, inspirerend en goed voor je gezondheid. Wil je weten wat we zoal zingen? Kijk dan op de pagina over ons repertoire.

Nieuwe leden zijn welkom in de stemgroepen bassen en tenoren, zij kunnen op dit moment versterking gebruiken. Voor sopranen en alten is er op dit moment een ledenstop. Het koorseizoen begint op 1 september, maar je kan ook tijdens het seizoen instappen.

Kom vrijblijvend langs
Denk je erover lid te worden? Neem dan contact op met koorlid Femke de Jongh om langs te komen op een repetitieavond, om te luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven. Ben je na die avond enthousiast geworden en wil je je aanmelden als lid? Dan kan je haar dit na de kennismaking laten weten. In overleg met de dirigent wordt daarna bekeken in welke stemgroep je het beste past.

Stap over de drempel, schroom niet en neem contact op met Femke de Jongh.

Repetitieavonden
Koor Blauwe Maandag repeteert iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van OBS Blijhaven, Papaverweg 259 in Amsterdam Noord. Van 21.00 tot 21.15 is er pauze met koffie en thee. Voor optredens hebben we meestal één of meer extra repetities.

In een seizoen zingen we ongeveer 39-40 keer en er is een zomerstop in juli/augustus en met kerst. Elk seizoen ontvang je een overzicht met de exacte data van de repetities en vakanties via de mail.

Optredens
Het koor treedt meestal 2-3 keer per seizoen op. In het voorjaar organiseren we ons eigen concert, in een mooi kerkje of op een andere bijzondere locatie in de regio. Vaak nodigen we dan ook een instrumentalist of muziekgroep uit om mee te spelen.

Contributie
De contributie wordt elk jaar opnieuw berekend en is o.a. afhankelijk van het aantal leden. Wanneer je tijdens het seizoen instapt, dan berekenen wij alleen contributie over de periode dat je lid bent. Het bedrag kan je in 1 of 2 termijn(en) betalen via een overschrijving op de bankrekening van het koor. Ook zijn wij altijd erg blij met een jaarlijkse vrijwillige bijdrage voor extra uitgaven (o.a. een lief-en-leedpot).

Girorekening: Koor Amsterdam Noord e.o. rek. nr. NL67INGB0005310728

Contact
Adres repetities:

OBS Blijhaven
Papaverweg 259
1032 KE Amsterdam Noord

Meer contactgegevens vind je op de pagina Contact.